Monitoren

Maak kennis met ons team monitoren! 
Stuk voor stuk gedreven muzikanten die staan te popelen om hun kennis door te geven aan jong en oud. 

Andreas Deturck

  Piano

Ik ben 25 jaar, en speel al 20 jaar daarvan met passie piano. Ik heb dit de afgelopen 2 jaar met veel liefde al mogen delen als pianoleerkracht. In mijn lessen ligt de nadruk op muziektheorie, akkoorden en improvisatie in moderne stijlen. Ik geloof sterk in een gevoelsmatige manier van musiceren en streef ernaar om mijn leerlingen te helpen hun eigen muzikaliteit te vinden en te ontwikkelen.
Bij mij staat een ontspannen en inspirerende leeromgeving centraal, waar ruimte is voor persoonlijke muzikale groei. Of je nu net begint of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, ik help je graag verder!

Hanne Van Walleghem

  Piano

  Muziekinitiatie

Muziek is Hanne met de paplepel ingegeven.

Met een mama die gitaar speelde, een papa die keyboard speelde en een zus die begon met dwarsfluit begon het bij Hanne ook te kriebelen.

In het tweede leerjaar startte ze met piano. Die muzikale kriebel bleef en in het derde middelbaar begon ze met een tweede instrument: de saxofoon.

Toen Hanne in haar eerste jaar kleuteronderwijs aan de hogeschool startte, prikkelden de lessen muziek haar. Met kinderen op een speelse manier met muziek omgaan vindt ze dan ook geweldig!

Hanne Verbiest

  Zang

Hi, ik ben Hanne. Ik ben afgestudeerd als zangeres, songwriter en muziekproducer, en wil graag samen met jou op muzikale ontdekkingstocht naar genres, liedjes en stemfuncties die jij leuk vindt of die het beste bij jou passen. Ik kijk er al naar uit! 

Marco Epis

Drum

Marco Epis heeft de Italiaanse nationaliteit en woont in België sinds de jaren ’60.

Hij volgde van jongsaf notenleer en muziekschool, begon op 6-jarige leeftijd met percussie en nam er op 11 jaar de drums en vibrafoon bij.

Hij studeerde harmonie, piano en muziekgeschiedenis aan het Conservatorium van Brussel.

Marco volgde ook les in de Academie van Vilvoorde bij Ludo Cools.

Na een specialisatiejaar voor xylofoon, vibrafoon en marimba, werd hij bekroond met een staande ovatie én de zeldzame regeringsmedaille voor slagwerk.

Marco heeft als percussionist of drummer gespeeld met Cubanen, Brazilianen, Afrikanen,Turken en Egyptenaren en ook o.a. met Michel Herr, Richard Rouselet, Jan De Haas, Hilde Vanhove, Gino Latucca, Paolo Radoni, Pietro Lacirignola, Freddy Sunder, Jan Hautekiet, ... hij is ook veel gevraagd om te spelen bij studio opnames.

Vol enthousiasme geeft Marco reeds jaren privélessen drums, percussie en conga maar ook freelance workshops bodypercussie.

Met ruim vijftig jaar als muzikant, multipercussionist én een grote didactische kennis en ervaring, geeft Marco Epis nu sinds enkele jaren ook drumlessen bij Muzikea.

Marco beheerst alle muziekstijlen: zowel jazz, blues, rock als latin en afrikaanse ritmes, je kan dus veel van hem leren!

Door zijn motiverende aanpak, gaan alle leerlingen met een glimlach buiten en komen ze graag terug.

Nadja Kulik

  Piano

  Algemene Muziekleer

Nadja Kulik (°2002), geboren te Oostende, is een Belgische pianiste met Russische roots die haar muzikale kunsten sinds tienjarige leeftijd vertoont op verschillende manieren. Ze startte met piano door enkele jaren privélessen te volgen bij verschillende pianisten, afgestudeerd aan het conservatorium van Moskou. Nadien zette Nadja haar studies verder in het Stedelijk Conservatorium voor Muziek, Woord en Dans te Mechelen.

Momenteel studeert Nadja in haar Master in muziek, instrument piano aan het LUCA School of Arts (Lemmensinstituut) te Leuven in de klas van Régine Willems. Naast haar studies houdt Nadja zich actief bezig met piano- en notenleerlessen te geven in enkele muziekateliers, zoals die van Tildonk en Leuven, maar ze geeft ook bijlessen in piano. Nadja speelt ook met plezier piano op verschillende evenementen.

Nastya Krouglova

  Piano

Ik ben Nastya en ik geef pianoles bij Muzikea op donderdagavonden. Ik heb een 11-jarig traject klassieke piano achter de rug, voornamelijk bij het SLAC. De 3 jaren daarop heb ik Jazz piano & zang bijgestudeerd en opgetreden met enkele jazzcombos. Daarnaast schreef ik ook mee muziek met ons indie/rock bandje Accumulation, waarmee we in 2020 onze eerste album hadden gereleased. Naast muziek doe ik kunstschaatsen op competitief niveau en ik ben momenteel ook bezig aan een doctoraat in computational neuroscience.

Robbe Vandekeere

Drum

Samenspel jeugd

Voor Robbe Vandekeere (Leuven, 1995) is het muzikaal avontuur begonnen op de drums, zijn eerste instrument. Over de jaren heen is dat verbreed naar basgitaar en gitaar.
Met covergroep 'Take One' heeft hij als gitarist nog op de Primusfeesten gespeeld en als drummer van Henry W. Baker Combo nam hij de EP 'Don't Mind the Mess' op, samen met bandleden Henri Ardui, Wolfgang De Backer en Willem Ardui.
Bij de aanvang van zijn filmstudies, is zijn muzikaal avontuur een beetje gaan liggen om filmische avonturen te ontdekken. Maar één ding bleef constant: zijn wekelijkse muzieklessen bij JMA Tildonk.
Robbe werkt ondertussen als cinematograaf en camera-assistent in de Belgische filmsector en geeft al 9 jaar les bij het muziekatelier.